Verzenden & Bezorgen

Verzending per brievenbuspost – PostNL

Onze spekkoek & kue (indonesisch voor koek) worden verstuurd per brievenbuspost. Kan dat? Jazeker! Wij pakken je bestelling zorgvuldig in zodat het in perfecte staat wordt geleverd. Een groot voordeel van brievenbuspost is dat je hiervoor niet hoeft thuis te blijven en zeker als je iemand wil verrassen is dit ideaal. Momenteel verzenden we de spekkoek & kue alleen binnen Nederland. Heb je een speciaal verzoek? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Geen brievenbuspost op zondag & maandag

PostNL bezorgt helaas geen brievenbuspost op zondag & maandag.

 

Drukte bij PostNL

In verband met sluiting van alle essentiële winkels wordt er veel online geshopped en heeft PostNL het erg druk. Houd rekening met eventuele vertraging per brievenbuspost. Om teleurstelling te voorkomen raden we aan om 2 dagen van te voren te bestellen. Tijdens het afrekenproces kan je een verzenddatum opgeven. De postbode van PostNL doet zijn uiterste best om dit op tijd bij je te bezorgen!

 

Eisen aan brievenbus voor aflevering

De wet stelt eisen aan de plaatsing en uitvoering van uw brievenbus. Onder meer met het oog op de arbeidsomstandigheden voor postbodes en voor efficiënte bezorging van uw post. Daarmee bent u ook verzekerd dat uw post bezorgd wordt. Voor meer informatie klik hier.
 

Retourneren

Producten die je via Mama Tan Express koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is definitief na succesvolle betaling.

Heb je echter een klacht of is je pakketje beschadigd of niet aangekomen? Neem dan contact met ons op om samen tot een oplossing te komen.

 

Bezorgen

Regio Den Haag

Mama Tan Express bezorgt ook persoonlijk in Regio Den Haag. Dit doen we omdat er regelmatig aanvragen binnen stromen voor hele spekkoeken, lapis surabaya, kue lapis of sponscakes, en dit natuurlijk niet door de brievenbus past. Om de kwaliteit te waarborgen bezorgen we dit met liefde! Wil je een hele spekkoek of een ander lekkernij bestellen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

X