Verzenden & Bezorgen

Verzending per brievenbuspost – PostNL

Onze spekkoek & kue (indonesisch voor koek) worden verstuurd per brievenbuspost. Kan dat? Jazeker! Wij pakken je bestelling zorgvuldig in zodat het in perfecte staat wordt geleverd. Een groot voordeel van brievenbuspost is dat je hiervoor niet hoeft thuis te blijven en zeker als je iemand wil verrassen is dit ideaal. Momenteel verzenden we de spekkoek & kue alleen binnen Nederland. Heb je een speciaal verzoek? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Verzenden naar meerdere adressen

Wil je meerdere familieleden, vrienden en collega’s kennis laten maken met een Mama Tan box? Geen enkel probleem! Selecteer het aantal boxen voor verzending. Neem contact met ons op per mail: info@mamatna.nl voor de adressen met je persoonlijke boodschap en wij gaan meteen aan de slag!

Geen brievenbuspost op zondag, maandag & feestdagen.

PostNL bezorgt helaas geen brievenbuspost op zondag, maandag & feestdagen.

Houd rekening met extra levertijd tijdens de volgende feestdagen:

  • Nieuwjaarsdag
  • Goede Vrijdag
  • 1e en 2e Paasdag
  • Koningsdag
  • Bevrijdingsdag
  • Hemelvaartsdag
  • Pinksteren
  • 1e en 2e Kerstdag – Decemberdrukte bij PostNL
 

Levertijd 1 – 3 werkdagen

Er wordt momenteel veel online geshopped en daardoor heeft PostNL het erg druk. In de meeste gevallen word je Mama Tan box de volgende werkdag bezorgd met uitzondering op de maandag. Houd rekening met eventuele vertraging per brievenbuspost. Om teleurstelling te voorkomen raden we aan om 2 dagen van te voren te bestellen. Tijdens het afrekenproces kan je een verzenddatum opgeven. De postbode van PostNL doet zijn uiterste best om dit op tijd bij je te bezorgen!


Eisen aan brievenbus voor aflevering

De wet stelt eisen aan de plaatsing en uitvoering van uw brievenbus. Onder meer met het oog op de arbeidsomstandigheden voor postbodes en voor efficiënte bezorging van uw post. Daarmee bent u ook verzekerd dat uw post bezorgd wordt. Voor meer informatie klik hier.
 

Retourneren

Producten die je via Mama Tan Express koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is definitief na succesvolle betaling.

Heb je echter een klacht of is je pakketje beschadigd of niet aangekomen? Neem dan contact met ons op om samen tot een oplossing te komen.

 

Bezorgen

Regio Den Haag

Mama Tan Express bezorgt ook persoonlijk in Regio Den Haag. Dit doen we omdat er regelmatig aanvragen binnen stromen voor hele spekkoeken, lapis surabaya, kue lapis of sponscakes, en dit natuurlijk niet door de brievenbus past. Om de kwaliteit te waarborgen bezorgen we dit met liefde! Wil je een hele spekkoek of een ander lekkernij bestellen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

X